Akcija “STOP krivotvorinama i piratstvu” ponovno u Zagrebu dana 16.2.2013.g. u trgovačkom centru City Centar One EAST

Akcija „Stop krivotvorinama i piratstvu“ ponovno se održava u Zagrebu 16.2.2013. u trgovačkom centru City Center One East od 10.00 do 21.00 sati.Dodite i podržite ovu akciju !


AKCIJA SE NASTAVLJA!

Edukativna akcija˝Stop krivotvorinama i piratstvu˝  ponovno

U Zagrebu 16.2.2013. u trgovačkom centru

 City Center One East, Slavonska av.11d

                                       

 

Akcija „Stop krivotvorinama i piratstvu“ nakon Zagreba, Osijeka, Rijeke i Splita ponovno se održava u Zagrebu 16.2.2013. u trgovačkom centru City Center One East od 10.00 do 21.00 sati. Riječ je o zajedničkoj akciji nadležnih tijela državne uprave i organizacija koje sudjeluju u mehanizmu koordinacije za provedbu prava intelektualnog vlasništva (Državni zavod za intelektualno vlasništvo, Ministarstvo financija – Carinska uprava, Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo pravosuđa, Državni inspektorat)  kao i udruga HDS ZAMP, IHG, HUZIP, ZAPRAF, Business software alliance, Brand Owners association, HGU, DHFR, APAW, itd.

Uz nastup DJ-a, zainteresirani građani će imati priliku sudjelovati u testovima znanja poput prepoznavanja originala i krivotvorina. Naravno, uz korisne informacije i materijale osigurani su i atraktivni darovi.

Program vodi Dražen Turina Šajeta koji će u razgovorima s predstavnicima institucija građane uputiti u važnost poštivanja intelektualnog vlasništva.

Svrha ovih aktivnosti jest informiranje javnosti o učincima krivotvorenja i piratstva na gospodarstvo, kao i na zdravlje te sigurnost građana. Također, želja je uputiti građane kako se mogu zaštititi, kome se obratiti za pomoć, ali i podići razinu svijesti o važnosti poštivanja intelektualnog vlasništva i autorskih prava kao osnove za poticajno i neovisno umjetničko stvaralaštvo.

Dođite u subotu 16.2.2013. u City Center One East i podržite akciju!

Dobra zabava je zagarantirana, ali i ono što je važnije –  pregršt korisnih informacija

 

 

 

 

 
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE